Demencia a gyakorlatban

Gyakorlati útmutató demenciában szenvedők gondozásához

Demencia a gyakorlatban
Az inkontinencia gyógymódjai

Siker a demens gondozásban

Hosszú évekkel ezelőtt, amikor szociális gondozóként szembesültem a demenciával, teljesen tanácstalan voltam, rossz tapasztalatokat gyűjtöttem. Sok-sok évembe, negatív élményembe, taktikázásba került, amíg kitapasztaltam, hogyan tudnék boldogulni, legjobban megoldani a felmerülő problémákat.
Önnek már nem kell átélnie amit nekem egykor, nem kell szembesülnie annyi buktatóval és kudarccal.
Van egy kitaposott út, amelyen tapasztalataim alapján ha végig megy, eredményes lehet.
Ebben a könyvben a tudásom legjavát nyújtom át Önnek, semmi mellébeszélést, csak a gyakorlatban is kipróbált és valóban működő probléma megoldásokat talál, tanácsokat, amik tényleg segítenek.
Célom, hogy eljussak Önhöz, bárhol is él a világon és segítséget nyújtsak, minél több családot tehermentesítsek a demencia terhe alól.
Ebben a könyvben gyakorlati tudásom legjavát,” esszenciáját” tárom fel Ön előtt Kedves Olvasó, melyekkel hatékonyan gondozhatja demens szerettét, rokonát.

Segítek, hogy segíthessen!

Suzanne Sandwiese
Suzanne Sandwiese vagyok.
Ez a könyv azért született meg, hogy könnyebb, jobb életet biztosítson Önnek és szerettének.
A könyv átsegíti Önt azokon a buktatókon, akadályokon, ami egy demens beteg gondozásával együtt jár.
Kreatív megoldásokat, konfliktuskezelést, kipróbált módszereket, tapasztalatok alapján jól működő recepteket talál egy egy élethelyzetre, szituációra.
Praktikus, gyakorlati tanácsok demens betegek gondozásához, amelyek átsegítenek a mindennapok problémáin.
Jobb életminőség Önnek, a betegnek, a családnak
Többé nem érzi úgy, hogy egyedül küszködik. A könyv”személyében” jó barátra talál, amely kézenfogva vezeti Önt a teendők labirintusában.

És hogy mit értem el ápolóként a betegeimnél?

Suzanne Sandwiese további művei:

Édes Fogyás

“Édes Fogyás” c. desszertes könyvemben 40 finom, egyszerűen, kevés alapanyagból elkészíthető, egészséget helyreállító édességek receptjét, egészséges életmód tanácsokat, és saját gyógyulás történetemet találhatod meg.  

mock 00053 (1)

A “LÉLEKSÉTA” című könyv témája, a betegségek lelki háttere, és azok gyógyítása. Többek között megtudhatod, miért kínoznak betegségek, hogyan szól hozzád a tested a tünetek nyelvén és mit kell tenned, mire van szükséged ahhoz, hogy meggyógyulj. Megtanulhatod miként küzdheted le félelmeidet, a megfelelési kényszert vagy a hozott szülői mintát. A könyv elolvasásával helyes életcélokat, önértékelést, önbecsülést alakíthatsz ki. Neked is lehet önismereted, olyan önbizalmad, aminek birtokában boldog, egészséges nőként élheted az életed.” További információ a www.suzannesandwiese.com oldalon

Harmonisches Leben und Demenz :Praktischer Leitfaden für die Pflege von Menschen mit Demenz

A Demencia a gyakorlatban c. könyv német nyelven. 

 

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0