Demencia a gyakorlatban

Gyakorlati útmutató demenciában szenvedők gondozásához

Demencia a gyakorlatban
Az inkontinencia gyógymódjai

Ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes!

Ha már egy idő óta fontolgatja, hogy megveszi a könyvet, akkor most itt a lehetősége arra, hogy ezen az igazán kedvező áron megszerezze, és az Öné legyen ez a hasznos, gyakorlatisságáról elhíresült demens gondozási könyv. Ne habozzon, vegye meg, olvassa el a könyvet, és találjon megoldást demens ápolással kapcsolatos gondjaira!

“Nagyon hasznos volt a könyv. Egyrészt sok esetben rávilágított, hogy nemcsak nekem jelentenek bizonyos dolgok gondot, másrészt sok gyakorlati tanácsot, ötletet kaptam. Nagy segítséget jelentett. Több kollégám és ismerősöm azért rendelte meg a könyvet, mert beleolvastak, és látták, hogy mennyire hasznos.”
Kisné Varga Gabriella
“Nyilvánvaló, hogy aki a könyvet írta, közvetlen tapasztalatból ír. Más könyvem is van ebben a témában, de ez messze jobb és használhatóbb annál. Szívből ajánlom mindenkinek, aki demens beteget ápol és a mindennapi életben használható tanácsokra van szüksége.”

Kirchner Mártonné

Demencia a gyakorlatban

Az akció oka, hogy hamarosan megjelentetjük a „Demencia a gyakorlatban” című könyvünk bővített kiadását, amely után már ez az eredeti, és első demens gondozási problémamegoldó könyv már nem lesz elérhető. Az új, bővített kiadás árát 4990 Ft-ra tervezzük.

Most itt a vissza nem térő alkalom, hogy potom pénzért megszerezze a tapasztalatokon alapuló, bevált módszereket tartalmazó gyakorlati demens gondozási tanácsokat tartalmazó könyvet!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0