Demencia a gyakorlatban

Gyakorlati útmutató demenciában szenvedők gondozásához

Demencia a gyakorlatban
Az inkontinencia gyógymódjai és demens betegek inkontinenciájának kezelése

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

Kedves Vásárlóink!

Ebben a leírásban szeretnénk egy rövid tájékoztatást adni a szállítási költségeinkről.

1., A megvásárolható könyveket, egy könyv vásárlása esetén, sima postai küldeményként postázzuk, így tartva alacsonyan a szállítási költségeket, 430 Ft.

2., Több könyv esetén (2, 3, 4, 5 db) már csomagként a Foxpost csomagküldővel postázzuk, 5kg-ig 1200 Ft.

3., Utánvét esetén a 440 Ft az utánvétes költség, amit a küldendő csomag után fizetni kell, szintén a Foxpost csomagküldő által szállítva. Az egy könyv postázása tehát utánvét esetén csomagént kell hogy történjen (sima postai küldeményként nem tudjuk utánvétnél küldeni) így 430 Ft helyett szintén 1200 Ft lesz a szállítási költség, amihez hozzá jön még a fent említett 440 Ft utánvéthez tartozó kezelési költség. Tehát mindegyik megrendelendő mennyiségnél (1, 2, 3, 4, 5 db) az utánvétes szállítási költsége 1640 Ft összesen. A Megrendelő Oldalunkon az egy darab könyvnél az utánvét szolgáltatás igénybevételével, az 1640 Ft egyrészt a 430 Ft ból, plussz 1210 Ft-ból tevődik össze, ami összesen kiteszi az 1640 Ft-ot.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, talán elsőre komplikáltnak tűnik a szállítási költség kalkulálása, célunk, hogy a leggyakrabban vásárolt mennyiséget az egy darab könyvet kedvezményesen tudjuk küldeni Önöknek.

Köszönjük érdeklődését és figyelmét!

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
0