Suzanne Sandwiese

TANÁCSADÁS

DEMENS BETEGET OTTHON GONDOZÓ CSALÁDTAGOK, HOZZÁTARTOZÓK RÉSZÉRE

GYAKORLATI TANÁCSOK

SZEMÉLYRESZABOTT PROBLÉMAMEGOLDÁS

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Készen áll arra, hogy gyökeresen változtasson azokon a demenciával kapcsolatos gondozási nehézségeken, melyek megkeserítik az életét?

Senki nem hallgatja, érti meg Önt? Magányos, tehetetlen, frusztrált, elkeseredett?

Szeretné végre jól érezni magát, mert már elege van a gondokból?

Konzultációs tanácsadást ajánlok, olyan „én időt”, mely csak Önről szól, ami konkrét megoldást kínál és csak az Ön személyes demenciával kapcsolatos problémáinak gyakorlati megoldására fókuszál!

Gondozási tanácsadóként célom, hogy gördülékenyebbé váljon a gondozás, könnyebb legyen a demens beteggel az együttélés, élhetőbbé váljanak a hétköznapok, és hogy kicsit Ön is visszakapja az életét, nyugalmát, éjszakáit, nappalait…

Suzanne Sandwiese

Zsuzsa vagyok, hiszek abban, hogy tudok Önnek segíteni és együtt megbeszélhetjük, könnyebbé tehetjük, megoldhatjuk azokat a mindennapi gondokat, melyek most annyira nyomasztják Önt. Tanácsadással foglalkozom, mely azokat az ápolókat, hozzátartozókat, családtagokat segíti, akik demens betegeket gondoznak.

Demencia a gyakorlatban

Suzanne Sandwiese néven írtam meg a Demencia a gyakorlatban című könyvet, amit kevés elmélet, de annál több gyakorlatban is használható tanács jellemez. A könyvvel szerettem volna, olyan segítséget nyújtani, ami a hétköznapokban felmerülő demenciával kapcsolatos gondokon segít, mint például, etetés, itatás, fektetés, illetve az agresszió, dührohamok kezelése, bolyongás, kényszeresség, stb. 

VÉLEMÉNYEK A KÖNYVRŐL

“Nagyon hasznos volt a könyv. Egyrészt sok esetben rávilágított, hogy nemcsak nekem jelentenek bizonyos dolgok gondot, másrészt sok gyakorlati tanácsot, ötletet kaptam. Nagy segítséget jelentett. Több kollégám és ismerősöm azért rendelte meg a könyvet, mert beleolvastak, és látták, hogy mennyire hasznos.”
Kisné Varga Gabriella
“Nyilvánvaló, hogy aki a könyvet írta, közvetlen tapasztalatból ír. Más könyvem is van ebben a témában, de ez messze jobb és használhatóbb annál. Szívből ajánlom mindenkinek, aki demens beteget ápol és a mindennapi életben használható tanácsokra van szüksége.”

Kirchner Mártonné

MIT JELENT A TANÁCSADÁS DEMENS BETEGET GONDOZÓ HOZZÁTARTOZÓK SZÁMÁRA?

A gondozási tanácsadás személyre szabott. Magába foglalja a probléma felvázolását (fizikálist és mentálist egyaránt). Egy őszinte beszélgetés, a helyzet, állapot felmérése után, kitűzünk egy reális célt, melynek megvalósításán együtt, közösen dolgozunk.

MIT JELENT A SZEMÉLYRE SZABOTTSÁG?

A személyre szabott konzultáció egy 45 perces beszélgetést jelent, mely video vagy telefonos formában történik, ahol a demenciával kapcsolatos, az Ön egyedi, speciális gondozási problémájára koncentrálunk.

AMIBEN SEGÍTEK A DEMENS BETEGET OTTHON ÁPOLÓ HOZZÁTARTOZÓKNAK

Tanácsadás demens beteget gondozók részére

 Megoldjuk azokat a nyomasztó gondokat, melyekkel  demens szerette ápolása kapcsán Ön nap mint nap szembesül

Mentális támogatásban részesül, hogy jobban kezelje, könnyebben viselje a stresszt

Megtanul elhárítani, és kezelni egy mentális vészhelyzetet (agressziókezelés- verbális, fizikális)

MIT NYER ÖN EZZEL A SZEMÉLYRESZABOTT TANÁCSADÁSSAL?

Nyugalmat, megkönnyebbülést

Megértést

Gyakorlati tanácsokat

Sérelmek feldolgozását

Egyéni, személyre szabott problémamegoldást

Hatékonyabb kommunikációt demens hozzátartozójával

Konfliktuskezelést

Stressz kezelést, feszültségoldást

Kételyek és aggodalmak csökkenését, tiszta lelkiismeretet

Jobb életet mindkettőjük számára

Jobb kapcsolatot, szeretetteljesebb viszonyt a beteggel

Azonnali gyors segítséget

Az empátiás készség mélyítésével több türelmet a beteg iránt

MITŐL TÖBB EZ A TANÁCSADÁS, MINTHA EGY KÖNYVBŐL, ÚJSÁGBÓL TÁJÉKOZÓDNA A DEMENS GONDOZÁSSAL KAPCSOLATBAN?

Célirányos és konkrét megoldásokat kap, melyek csak az Ön problémáira fókuszálnak

Személyre szabjuk a gondozást, helyzetkezelést, mely csak Önre és szerettére összpontosít

Egyéni foglalkozásban, tanácsadásban részesül

Gyakorlati útmutató, csak és kizárólag hasznos tanácsokkal

Lehetősége nyílik, hogy kibeszélje magából gondjait, panaszait, ezzel csökken a belső feszültség, az elmagányosodás, a meg nem értettség, egyedüllét érzése

Gyorsan, szinte azonnal segítséghez jut

Egyénileg fejlesztjük empátiás készségét, mellyel több lesz a türelme

ÁRAK

Egy 45 perces beszélgetés

7.900 Ft

Az alábbiakban megtekintheti kedvező csomagajánlatainkat. Három és öt alkalmas csomagjainkat azért hoztuk létre, mert a demens betegek gondozási problémáinak megbeszélése, a lehető legjobb megoldás megtalálása, a szemléletváltás, konfliktuskezelési gondolkodásmód elsajátítása hosszabb távú folyamat, így többszöri konzultációt igényel.

Ajánlom, a három és öt alkalmas tanácsadói beszélgetést mindazoknak, akik több vagy sokrétűbb esetleg makacs problémára szeretnék megtalálni a számukra legkedvezőbb technikát.

HARMÓNIA CSOMAG

Háromszor 45 perces beszélgetés

Ára:23.700 Ft helyett 21.700 Ft

NYUGALOM CSOMAG

Ötször 45 perces beszélgetés

Ára:39.500 Ft helyett 36.500 Ft

AJÁNDÉK! Minden konzultáción részt vevőt megajándékozunk, egy „Demens betegek itatásának titka-módszer, receptekkel” című könyvvel, melyet pdf formátumban juttatunk el Önhöz!

 Ebben az egyedülálló könyvecskében felfedjük azt a titkot, ami hatékonyabbá, biztonságosabbá teheti demens szerette itatását. Nemcsak egy kiválóan működő módszert ismerhet meg a könyvből, hanem olyan recepteket is, melyek ehhez a technikához kapcsolódnak és még inkább segítik Önt abban, hogy meg tudja itatni demens szerettét

 

“Egy problémánk van csak a könyvvel kapcsolatban… jó lett volna sokkal hamarabb rátalálni, így talán korábban megértettük volna mi történik az Édesanyánkkal és hamarabb tudtunk volna lépéseket tenni annak érdekében, hogy ne ilyen gyors ütemben romoljon az állapota.”

Seres Judit

2024 | demenciaagyakorlatban.com

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0