Demencia a gyakorlatban (nyomtatott könyv)

6 990 Ft

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Gyakorlati útmutató demens betegek gondozásához, ápolásához.

Rengeteg család vívja egyedül segítség nélkül harcát nap mint nap a demenciával. Tehetetlenül állnak egy egy problémával szemben. Nem értik a beteg megváltozott viselkedését, reakcióját, fogalmuk sincs a konfliktus megoldásáról.

A könyvből gyakorlati tanácsokat, hasznos útmutatót kapunk testi és mentális problémák megoldására. A könyv elolvasása után, Ön is elsajátít egy kreatív gondolkodásmódot a felmerülő konfliktusok kezelésére. Gördülékenyebbé simábbá válik a gondozás. Veszélyhelyzet esetén hatékonyan tudunk fellépni. Jobban megértjük a beteg viselkedését. Szeretet teljesebb kapcsolatot alakíthatunk ki idős hozzátartozónkkal. Megvalósulhat az otthoni gondozás, otthoni körülmények között is kezelhetővé válik a beteg. Bizonyos témákban megkönnyíti a döntéshozatalt pl. intézeti elhelyezés. Aggodalmaink, kétségeink, lelkiismeretfurdalásunk enyhülnek. Az élet minősége javul az egész család számára.

Megtudhatjuk, milyen segítséget igényelhetünk. Megtanuljuk akadálymentesíteni a lakást a beteg érdekében. Elmagyarázom, mire figyeljünk, ha szerettünket intézetben helyezzük el. Megmutatom, mik a korai tünetek, hogyan lehet időben észrevenni a demenciát. Hasznos életmód tanácsokat is megismerhet, amivel rendkívül sokat tehet szerette egészségéért.