DEMENS BETEGEK ITATÁSÁNAK TITKA –MÓDSZER RECEPTEKKEL

DEMENS BETEGEK ITATÁSÁNAK TITKA MÓDSZER RECEPTEKKEL

❗Májusi ajándékunk: ekönyv a Demencia a gyakorlatban c. könyv bővített kiadása mellé❗

Ajándék könyv

Mindenki, aki megvásárolja a DEMENCIA A GYAKORLATBAN bővített változatának nyomtatott kiadását májusban, egy itatást segítő ekönyvet kap tőlünk ajándékba, melynek címe: Demens betegek itatásának titka módszer receptekkel. A Demencia a gyakorlatban c. könyv megvásárlását követően, azonnal elküldjük önnek email-en keresztül a Demens Betegek Itatásának Titka Módszer Receptekkel c. ebook-ot pdf  formátumban!

Ebben a 19 oldalas, egyedülálló könyvecskében megismerhet egy itatást segítő módszert, és az ehhez kapcsolódó recepteket is, ami támogatja Önt abban, hogy könnyebben tudja itatni demens szerettét.

Aki demens ápolással foglalkozik, annak ismerős a probléma: ha itatni próbáljuk a beteget, ő köpköd, köhög, nem nyel, a szájában tartja a vizet. Aztán félrenyel, fuldoklik, ezért a demens beteget nagyon nehéz megitatni, szinte lehetetlen megoldani a folyadékpótlást.

Ennek az idegesítő, és gyakran veszélyes helyzetnek a megoldására íródott ez a könyv, ami segítség azoknak, akik számára az itatást kihívást jelent a gondozás során. Ha elolvassa és alkalmazza a könyvben leírt egyszerű módszert és könnyen elkészíthető recepteket, akkor jóval több teát, gyümölcslét, tejeskávét vagy levest tud itatni a demens beteggel nap, mint nap.

Ajánlom mindazoknak ezt a könyvecskét, akik az otthonápolás során találkoztak már a fent említett itatási problémákkal, akik rendszeresen nem tudják itatni a beteget. De ajánlom azoknak is, akiknek a szerette még itatható, könnyen elfogadja a kínált folyadékot. Mert sajnos idővel náluk, az ő életükben is felüti a fejét a nyelési nehézség problémája, ami ellehetetleníti az itatást, ha nem vagyunk megfelelően felkészülve és tájékoztatva az esetleg hatékony, segítő módszerekről. Tudnunk kell, mit és hogyan tegyünk, mit adjunk a demens betegnek ahhoz, hogy fuldoklás, köhögés nélkül tudjuk itatni.

Simább, gördülékenyebb, eredményesebb itatás, kevesebb kínlódás és idegeskedés… Ezt kapja ön azzal az értékes, hasznos tudással, melyet megismerhet a könyvből.

A „Demens betegek itatásának titka módszer receptekkel” című ekönyv, csak azok számára érhető el, akik a Demencia a gyakorlatban c. könyv nyomtatott kiadását  megvásárolják ! Az ebook megvásárlására külön nincs lehetőség!  

2022 | demenciaagyakorlatban.com

Partnerünk: hobbiweb.hu

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0